2 thoughts on “The Sea of Life

  1. Kjære Martine!
    Kjempefint å lese bloggen din, jeg følger med deg hele tiden og det virker som du har det veldig bra! For mange år siden var jeg sammen med Oddemann i 3 uker på Oahu hvor vi hadde det helt supert! (før det var jeg 3 uker i San Diego hvor han bodde next to beachen). Du må fortsatt kose deg og “hang loose”, det blir brått hverdag igjen……. Stoor klem

    1. Ah, nå ble jeg veldig glad og litt rørt. Både at du har fulgt med hele veien og at du og Oddemann var her! Så koselig å vite. “I’m hanging loose”, det skal jeg love deg. Koser meg masse. Håper alt også er bra med deg og Geir. Mange varme tanker sendes herfra. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>